Prof.dr.sc. Zdravko Delić je specijalist dentalne protetike i sveučilišni profesor koji je u svom dvadesetpetogodišnjem kliničkom i znanstveno-nastavnom radu bio Rukovoditelj stomatološke djelatnosti Doma zdravlja Rijeka, voditelj kolegija Fiksna i Mobilna protetika te Gerontostomatologija, predstojnik Katedre za stomatološku protetiku i prodekan za Studij stomatologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Objavio je i prezentirao na stručnim i znanstvenim susretima i časopisima više desetaka znanstvenih i stručnih radova te bio predavač na mnogim tečajevima trajne izobrazbe u organizaciji Hrvatske komore dentalne medicine. Trenutno je voditelj kolegija Mobilna protetika, a klinički rad obavlja u vlastitoj privatnoj praksi. Član je više domaćih i stranih strukovnih udruženja.

Koristeći svoje tridesetpetogodišnje kliničko iskustvo i visoku razinu znanja i stručnosti, suvremenu opremu i najkvalitetnije materijale, u ugodnom ambijentu, zajedno s timom svojih suradnika čini Vam dostupnim riješavanje i najsloženijih zahvata iz svih područja dentalne medicine na jednom mjestu. Cilj kojem težimo je da uz Vašu suradnju i naše mogućnosti i stručnost postignemo najbolje rezultate u prevenciji i liječenju Vaših zuba i cijelog stomatognatog sistema, uključujući i estetske tretmane orofacijalne regije.